КОНТАКТ ФОРМА

Име и презиме *

E-mail *

Предмет *

Содржина на пораката *

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

ул. св.Наум Охридски бр.57
1000 Скопје Македонија
Е-пошта:  irina@dentizar.com.mk
Телефон: 02-2736-056
Мобилен: 070-300-041